Ankohuni këtu

Info/Lajme

Kërko me datë
Hapërimi i Kujdestarit të PrivatësisëDita e fundit e qershorit nuk simbolizon, thjesht, një datë të zakonshme kalendarike për Agjencinë Shtetërore për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, apo...më shumë
Agjencia Mbanë Trajnim për Gjyqtarë në Akademinë e DrejtësisëNë kuadër të trajnimit fillestar që Akademia e Drejtësisë organizon për gjyqtarët e gjykatave themelore dhe të apelit, ASHMDHP zhvilloi trajnim...më shumë
NJOFTIM PËR MEDIUME - Dënohet KES/CO për Faturimin e PazarfuarGjykata Themelore në Prishtinë, sipas të gjeturave nga inspektimi i zhvilluar nga Agjencia, dënoi Kompaninë Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike...më shumë
NJOFTIM PËR MEDIUME - Dënohet Kolegji ‘Mehmet Akif’ për Shkelje të PrivatësisëGjykata Themelore në Prishtinë, sipas të gjeturave nga inspektimi i zhvilluar nga Agjencia, dënoi Kolegjin ‘Mehmet Akif’ me €12.000 për shkelje të...më shumë
Lajme: 187

Na ndiqni ne Twitter